W D F D E S I G N
Broj telefona : +387 62 721 907

Radno vrijeme : Ponedjeljak - Petak ( 08:00 - 17:00 )

Roletne REHAU Sunvario Top Mini Plus

Roletne predstavljaju tradicionalnu zaštitu od (prekomjerne) sunčeve svjetlosti te služe kao dodatna izolaciona pregrada tokom toplih i hladnih godišnjih perioda.

Aluminijumske roletne efikasno štite unutrašnje prostore od intenzivnog svjetla i buke te pozitivno doprinose da se unutar objekta osječate prijatno i ugodno.

S REHAU Sunvario Top Mini Plus niste zaštićeni samo od sunca i neželjenog pogleda u vaš osobni prostor. Zahvaljujući posebnoj izolaciji nadgradne kutije i silikonskim brtvama bočnih dijelova, ovaj sustav roleta pruža zaštitu od vanjskih utjecaja, te zvučnu (Rw do 48 dB) i toplinsku izolaciju (Usb do 0,74 W / m²K).

ODRŽAVANJE I OTVARANJE IZNUTRA SA PREDNJE STRANE

Sa svojim principom platforme Sunvario Top Mini Plus sistem kutije za roletne nudi optimalno rješenje za svaku situaciju. U klasičnom dizajnu poklopac za održavanje otvara se sa unutrašnje prednje strane ili iznutra sa donje strane. To omogućuje najširi mogući pristup za održavanje roletni i unutarnjim dijelovima. Opcija postavljanja komarice sa i bez aluminijske zaštite je moguća pri ugradnji kutije ili naknadno po zahtjevu kupaca. Moguca naknadna ugradnja kliznog (PLISE) komarnika. Pokretanje roletne je vrlo jednostavno, a moze biti na dva načina: 1. Mehanički pomoću gurtne ( kaiša )  2. Elektromotor – pomoću tastera ili daljinskog upravljača.

Sunvario Top Mini Plus idelna je i kao podfasadna kutija na novogradnjama. Poklopac za održavanje koji se nalazi sa donje strane omogućava vam potpuno oblaganje unutarnje i vanjske strane roletne.

Go To Top