W D F D E S I G N
Broj telefona : +387 62 721 907

Radno vrijeme : Ponedjeljak - Petak ( 08:00 - 17:00 )

Ulazna vrata

Ulazna vrata su sigurno jedna od nabitnijih stavki za siguran i udoban dom. Vrata imaju najveći ciklus zatvaranja i otvaranja u jednom danu, pa samim tim zahtijevaju posebnu pažnju prilikom izrade i ugradnje. Da bi vrata bila čvrsta, stabilna i dugovječna potrebno je, pored niza faktora, da budu ojačana adekvatnim čeličnim ojačanjima.

Jednako važna stavka jeste okov vrata. Ulazna vrata iz naše proizvodnje, okovana su veoma kvalitetnim okovom njemačke marke G-U. Nosivost baglama za krilo vrata iznosi 160 kg. U ponudi imamo više vrsta brava za različite nivoe sigurnosti.

Ispuna ulaznih vrata može biti ukrasni panel debljine 24-44 mm ili staklo. Za prozvodnju termoizolacionih panela koriste se kore marke Veka. Paneli su veoma čvrsti i otporni na vremenske uticaje.

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor ukrasnih panela za vrata.

 

SYNEGO ulazna vrata

 

Sustav profila v u ugradbenoj dubini 80 mm i s Uf-vrijednosti do = 0,82 W/m²K

Dizajnirana za ugradnje do klase otpornosti RC3, SYNEGO ulazna vrata nude izvrsnu zaštitu od provale. Zbog svoje toplinske izolacije, visoke zvučne izolacije, trajnosti i širokog spektra boja, ova ulazna vrata ujedno zadovoljavaju vlasnike zgrada sa velikim zahtjevima.

Brillant-Design ulazna vrata

 

Sustav profila u ugradbenoj dubini 70 mm i najbolja zaštita od provale

Naša Brillant-Design ulazna vrata posebno su stabilna i izdržljiva zahvaljujući zavarenim kutnim spojevima, zatvorenim čeličnim okvirom u okviru krila i brojnim armaturama. Kupci će se i dalje radovati vrhunskim ulaznim vratima čak i nakon mnogo godina – čak i s vratima velikih dimenzija.

Go To Top